spacer.png, 0 kB

Ambjente në Tiranë

Doni më tepër informacion për :
 

Search


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Apartamente - Zyra - Lokale

Shiten në Durrës Printoni E-mail

atc-ne-lidhje-me-portin021112-s.jpgApartamente në Durrës

Kompania 2A-L me rastin e 100  vjetorit te Pavaresise ofron  Apartamente me cmime okazion:


Oferta vlen per pagesa 100% cash.

Durrës, qendër historike e shqiptarëve, pika e kontaktit mijëravjeçar me europën perëndimore, porti më i madh e më fitimprurës iShqipërisë, me një popullsi që i afrohet 300 000 banorëve rezidentë,vatra e turizmit masiv veror të trevave Shqiptare në Ballkan.

NË SHITJE

  • Në zonën e bllokut Plazh, buzë rrugës kryesore, së shpejti perfundojne punimet e ndërtimit të një kompleksi gjithashtu madhështor me një sipërfaqe ndërtimi prej 15 000m2. Afër detit, afër mbretit dhe ëndrra juaj për të qënë pjesë e një metropoli të ri dhe njëkohesisht pranë bregut të Adriatiukut, bëhet e prekshme.
kati-perdhe.png kati-pare-dhe-i-dyte.png apartamente1+1.png apartamente2+1.png apartamente3+1.png apartamente4+1.png garsoniere.png
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB